loader image

Veelgestelde vragen

Hoelang blijft het zitten ?

Hoelang blijft het zitten ?
Je hebt ongeveer 1-2 jaar plezier van je PMU. Wel zijn factoren als zonnebanken, overmatig scrubben & peelings van invloed op de duur van de resultaten.

Doet het pijn ?

De behandeling is nagenoeg pijnloos. Wij verdoven het te behandelen gebied met een verdovingscreme.

Hoelang duurt een behandeling?

De nieuwe behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. De nabehandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Is PMU voor iedereen geschikt?

Jazeker! Wel is het belangrijk te weten wat voor huidtype je hebt. Heb jij een droge/normale huid? Dan kun je Microbladen. Is jou huid onrustig/gemengd/vet dan raden we powderbrows aan. Microblading is niet geschikt.
Voor de laserbehandelingen kunnen wij bepaalde huidtinten niet behandelen. Vraag ons gerust om informatie m.b.t. de mogelijkheden.

Moet ik nog iets doen voorafgaand aan de behandeling?

We raden je aan gedoucht te komen, omdat je je wenkbrauwen niet mag wassen voor een week. Kom niet met een lege maag! Eet en drink van te voren.
Liever geen gezichtsbehandelingen in de voorafgaande week voor je behandeling, ivm het ‘laagje’ wat achterblijft op je huid na een behandeling. Geen alcohol de dag van te voren.

Zijn er na de behandeling dingen waar rekening mee gehouden moet worden?

Niet natmaken voor een week. We raden bepanthen creme aan om je PMU mee te verzorgen de eerste week. Sporten/sauna/zwemmen is sterk af te raden na je behandeling. Wacht hier minimaal 2 dagen mee tot je korstjes dicht zijn. Na je behandeling kun je alle tips & tricks nalezen op je nazorgformulier. Deze is ook terug te vinden op de website, ga naar ‘Informatie’ hier bovenaan de site.

Wat als het niet pakt?

Dat kan te maken hebben met verschillende factoren. Ervaring leest dat de Microblading minder geschikt is voor sommige huidtypen. Kijk daarom goed welke behandeling aansluit bij jou huid. Powderbrows pakt altijd!

Kan het zijn dat ik allergisch ben?

Als jij problemen ervaart met bijvoorbeeld henna, wenkbrauw verf e.d. zou je geen allergische reactie moeten krijgen op PMU. Alle pigmenten die wij gebruiken komen uit Nederland en voldoen aan alle richtlijnen. De samenstelling van ingrediënten voor pigment voor PMU is anders dan die van henna of verf. Hierdoor is de kans op allergieën zeer klein.

Mag ik iemand meenemen tijdens mijn behandeling?

Wij zijn geopend onder strikte voorwaarden vanuit het RIVM. Het is momenteel niet haalbaar de 1,5 meter afstand te bewaren als iedereen samen komt. Voor uw en onze veiligheid vragen we u alleen te komen. Ook kinderen kunnen niet worden toegelaten.

Is de nabehandeling verplicht?

Het is onderdeel van je behandeling. Zonder nabehandeling is resultaat voor langere tijd niet gegarandeerd.

Maakt het uit welke brow specialiste de behandeling verricht?

In onze salon zijn alleen professionals werkzaam. Wij werken niet met stagiaires of leerlingen tijdens de behandelingen. Wanneer wij leerlingen hebben of cursisten , worden hier modellen voor gevraagd.

Mag ik de behandeling doen als ik zwanger ben?

Nee, Ook met borstvoeding is de PMU behandeling niet mogelijk.

Wat als ik ongesteld ben?

Je kunt de behandeling beter verplaatsen. Je hormoonproductie zorgt ervoor dat je anders reageert op het pigment en t kan worden afgestoten. Hou hier rekening mee als je een afspraak maakt.

Moet ik epileren van te voren?

Dat is niet nodig. We vragen je te komen met de wenkbrauwen hoe je ze normaal hebt.

Waarom moet ik aanbetalen?

Onze ervaring leert helaas dat klanten inplannen zonder af te zeggen. Dit kost ons tijd. Het gaat om minimaal 2 uur en misschien konden wij onze tijd beter besteden. De aanbetaling dient om je afspraak te bevestigen.

× Vragen?