loader image

Eyeliner

De trend van nu! Semi-permanente eyeliner is helemaal terug!
Om tijd te besparen en het gelaat meer doen laten spreken, kiest men steeds vaker voor een permanente eyeliner te plaatsen. En ook hier bestaat de mogelijkheid om de ogen als het ware een beetje te liften. Permanente make-up ogen voegt contrast toe en laat de ogen spreken. Het zorgt er zelfs voor, dat als u wat ouder bent, u er zelfs jonger uit gaat zien!
Veel mensen hebben gevoelige ogen, kunnen niet goed tegen cosmetica, hebben geen vaste hand, zien het slecht of hebben gewoon geen tijd of zin in het aanbrengen van oogpotlood of eyeliners. Ook voor deze mensen zijn permanente eyeliners een oplossing.

Maak een afspraak

Permanente make-up voor de ogen

Permanente make-up voor de ogen wordt door enkelen ook wel gelijk gesteld aan de ogen tatoeëren. Sommige mensen noemen een permanente eyeliner dan ook wel een ooglijn tatoeage of een ooglijn tattoo. Echter is deze term niet geheel correct, omdat permanente make-up minder diep de huid ingaat dan bij een tatoeage van de ogen.

Geen eyeliner tatoeëren

Een goede permanente make-up specialist zal daarom geen eyeliner tatoeëren in het kwetsbare gebied rond de ogen, maar brengt een mooie permanente eyeliner aan met de juiste apparatuur en met pigmenten die speciaal voor permanente make-up gemaakt zijn. Voor we de eyeliner gaan zetten kunt u de gewenste kleur, vorm en breedte van de eyeliner bepalen. Pas als dit besproken is wordt de permanente eyeliner ook echt geplaatst.

Interessant?

Lijkt het je wat om een microblading behandeling te ondergaan?
Maak dan nu een afspraak!

× Vragen?