loader image

Microdermabrasie is een pijnloze methode waarbij fijne kristallen de dode huidcellen van de opperhuid slijpen. Littekens en fijne rimpeltjes vervagen

Door deze oppervlakkige peeling komen onderliggende huidlagen aan de oppervlakte. Na een aantal behandelingen gaat de huid nieuwe cellen aanmaken; er wordt collageen en elastine gevormd waardoor de huid er direct jonger, frisser en stralender uitziet en bovendien een fijnere structuur vertoont. Littekens en fijne rimpeltjes vervagen en de huid krijgt een betere doorbloeding. Dit resulteert in een frisser en gladder uiterlijk. Dermatologische testen bewijzen dat al na 1 behandeling een huidstructuur verbetering van bijna 20% is opgetreden. In combinatie met ultrasound kunnen daarna werkstoffen worden ingesluisd die de diepere lagen van de huid bereiken. Dit is met een normale massage niet mogelijk.
 
Microdermabrasie behandeling bestaat uit reinigen, peeling/ijzing/scrub, werken met microdermabrasie aparaat, ontspannende massage, masker en verzorging.

Maak een afspraak

Interessant?

Maak dan nu een afspraaak!

× Vragen?