loader image

FULL LIPS

Ook kun je ervoor kiezen om je lippen volledig in te laten kleuren, dit wordt ook wel PMU Full Lips genoemd. Dit is de perfecte oplossing voor lippen met weinig kleur. Allereerst wordt de contourlijn van de lip getekend, waarna de gehele oppervlakte van de lip wordt ingekleurd. Dit geeft volle lippen, die stralen!

LIPLINER EN SHADOW

Dit is een ingeschaduwde lipliner. Dit houdt in dat eerst de liplijn wordt aangebracht en daarna met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Zichtbare oneffenheden kunnen hiermee gecorrigeerd worden. De schaduwtechniek maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

PERMANENTE LIPLINER

Bij permanente lipliner wordt er een uiterst precies lijntje rondom de contouren van jouw lippen getekend om deze te accentueren. Ook lichte asymmetrie kan hiermee worden opgelost. Er wordt rekening gehouden met jouw eigen lipkleur waardoor er een natuurlijke uitstraling ontstaat. Daarnaast is het mogelijk om de lipliner een tint effect te geven of zelfs om pigment aan je lippen toe te voegen, zodat je geen lipstick meer hoeft te gebruiken. Voor vrouwen die altijd al graag een natuurlijke liplijn hebben gewild, is dit de perfecte oplossing.

BELANGRIJK: Na de behandeling ontstaan er korstjes op de huid. Trek niet aan deze korstjes maar laat de huid dit zelf afstoten, het verwijderen van de korst kan leiden tot littekens en een minder optimaal resultaat.
• De behandelde huid moet 14 dagen droog worden gehouden van water, milk, lotions, make-up en andere cosmetica afgezien van de andere nazorgproducten.
• Raak de behandelde huid niet aan met de handen om infecties te voorkomen.
• Tijdens het helingsproces moeten bezoeken aan de sauna, het zwembad of het stoombad en het solarium dringend worden vermeden ook mag de huid niet worden blootgesteld aan de zon (ook niet met een zonnebrandmiddel).
• Draag géén pleisters of verband over de wond en vermijd strakke of vuile kleding.
• Bij de removal behandeling van de lippen moet kussen, gedurende de eerste twee weken, worden vermeden
• Neem bij extreme roodheid, zwelling, bloeding, pus, kleurverandering van de wond of bij pijn altijd contact op met de huisarts.
Allure Beauty Clinic wijst u erop dat bij het niet nakomen van de geadviseerde nazorginstructies u zelf verantwoordelijk bent voor het uiteindelijke resultaat en eventuele aansprakelijkheden komen te vervallen.

× Vragen?