loader image

Carbon laser peeling bij Allure

De carbon laser peeling (CLP) is een effectieve methode voor het verwijderen van rimpels, grove poriën, acne/littekentjes en het herstellen van een vette huid.
De carbon laser werkt van binnenuit. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel van de lederhuid wordt sneller vernieuwd, de huid verstevigt en fijne lijntjes verminderen. Eén carbon laser peeling behandeling voor huidverjonging/huidverbetering geeft al na één keer resultaat. Wel adviseren wij de behandeling in 3 sessies te doen voor een optimaal resultaat.

Maak een afspraak

Aantal laserbehandelingen:

De eerste verbeteringen kunnen al na één behandeling zichtbaar zijn. De nieuwe huid ziet er namelijk al vaak gladder, zachter en frisser uit. Voor een optimaal resultaat zijn er meer behandelingen nodig. Bij een sessie van 3 behandelingen kun je het verschil al zelf ervaren.

Opfrissen

Extreem vette huid: tot 6 maanden.
Vette tot normale huid: 6 – 9 maanden / 10 – 14 maanden.
Droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden.
*Indien men een zeer vette huid heeft, snel/veel bloed tijdens de behandeling, erg blond is, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit pmu heeft gehad of de wenkbrauwen laat laseren, kan de houdbaarheid korter zijn. Dit hangt af van persoon tot persoon.
Vanaf 1,5 jaar wordt de totaalprijs aangerekend (dus geen bijwerking prijs).

Deze Carbon Laser Peeling is vanaf heden te boeken bij Allure Beauty Clinic!

– Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken
– Liever telefonisch contact? Bel even naar 0620276060 of stuur een berichtje via WhatsApp of onze socials.

× Vragen?